fbpx

SOBRE MI

Crec firmement que el benestar del nostre «cos físic» està lligat al benestar del nostre «cos emocional», «cos mental» i «cos energètic».

Sé que és possible ALINEAR aquests 4 cossos.

El repte i l’èxit d’aquests procés és   MOURE’T AMB CONSCIÈNCIA

Aquesta és la meva feina i vull que ho aconsegueixis!

 

«Cada formació mental –la ira, l’enveja, la desesperança, etc.- és sensible a plena consciencia, de la mateixa manera que la vegetació és sensible al sol. Al cultivar l’energia de ser conscients, pots curar el teu cos i la  teva consciencia, és l’energia del buda”.

                               Thich Nhat Hanh

Et guio en el procés de moure’t com ho fa la consciència

Què és la Consciència?

Hola! Soc Gemma LLordés i tinc 39 anys. Em descriuen com directa, comunicativa, espontànea, divertida, creativa, sensible i amb les idees clares.

SI SENTS EL MOVIMENT BÉ

ES QUE ESTÀ BEN FET

♥ Sóc castellseranina però visc a Mollerussa.

♥ He hagut de passar per 2 carreres universitàries per donar-me compte que el meu PROPÒSIT és expandir CONCIÈNCIA utilitzant com a eina el COS.

♥ Sempre he tingut un interès pel COS. De petita formava part d’un grup de gimnàstica rítmica força bó, la veritat jajaja. Fins que una ESCOLIOSI em va fer aturar i vaig haver de deixar-ho.

♥ Soc una noia normal ( ja em veieu a les fotografies). No compleixo els cànons de bellesa pre-establerts per la societat; estic aquí també per reivindicar això. No cal ser prima, esbelta i musculada per a connectar-se de forma conscient amb el teu cos.

 

SI JO HO HE POGUT FER, PERQUÈ TU NO?

SI REALMENT ÉS EL QUE VOLS, EL QUE CREUS QUE NECESSITES, NO POSSIS MÉS EXCUSES… HA ARRIBAT EL MOMENT!!!

Jo també he viscut un període de la meva vida on tenia posat «el pilot automàtic». Tenia una feina molt ben pagada, en un lloc reconegut, amb un horari molt bé… pero jo no era FELIÇ!

La meva veuta interna feia anys que cridava: «AIXÒ NO ÉS EL QUE VOLS FER»

TU I JO SOM IGUALS

♥  Vaig adonar-me que no escoltar aquesta veueta interna provocava en mi tristesa, apatia, cansament, dolors, pensaments recurrents i un llarg etcetera.

♥ I aleshores apareix la MICROGIMNÀSTICA en la meva vida, el meu primer apropament al funcionament del cos i com aquest era el recipient on s’allotjaven les mes emocions, traumes, pensaments. Primer vaig ser alumna i després em vaig formar per poder oferir a altres persones els seus beneficis.

♥ Això em va alleugir durant uns 5 anys: em trobava millor, quasi no tenia dolors i/o molèsties físiques pero de repent em torno a topar amb un MUR i aquest encara era més gran que l’anterior. No em sentia PLENA, no m’omplia.. i aleshores apareix LK MOVIMENT INTEL·LIGENT.

♥ I això ho canvia TOT. Després de 2 anys practicant-ho decideixo formar-me durant 2 anys més en format ONLINE. Una passada…un canvi de mentalitat, un canvi d’actitud… ara em considero més valenta, més jo!

 

La meva manera de treballar és propera, espontànea i creativa

Θ NO et faré suar, no et faré arribar als teus límits, no et proposaré postures impossibles, no t’imposaré un ritme…

  SÍ que et guiaré per a que et moguis posant l’atenció al cos, de forma lenta, suau i amorosa; amb moviments habituals i no habituals, et guiaré en la búsqueda de la diferenciació de sensacions i observaràs tot el que està passant (si t’agrada, perfecte: a gaudir-ho—- si no t’agrada, ho abraçaràs i li donaràs un espai dins teu per a què s’expressi), seguiràs el teu propi ritme, utilitzaràs la imaginació quan el teu cos no et segueixi…i moltes més,

TOTES ELLES ALINEADES AMB LA TEVA SENSACIÓ DE BENESTAR…NO LA MEVA.

JA HO VEUS… ET PUC ENTENDRE, ET PUC AJUDAR

ENDÍNSA’T DINS TEU

SEgueix-me