fbpx

 

Hi ha moltes persones que tenen por a realitzar moviments boca avall, ja sigui per alguna patologia a la columna o per falta de pràctica. En aquesta mini-classe t’extendràs amb seguretat i utilitzaràs un recurs primari per activar els extensors: el moviment del teus ulls. Quan som nadons i volem començar a mouren’s més activament, el moviment d’aixecar el cap per buscar la mare o la joguina, s’inicia als ulls.

 

 

 

Les nostres espatlles estant acostumades a moure’s sempre de la mateixa manera. Observa les teves rutines i fíxa’t com mous els braços en el teu dia a dia. 

Aquesta mini-classe et proporcionarà una altra perspectiva del moviment de les teves espatlles. De fet, voluntàriament no es mouran; ho faran gràcies als teus peus. Com t’has quedat? 

Comprova-ho practicant-ho.

 

 

Ets conscient de com respires? Podries saber, més o menys, si durant el dia has parat de respirar per uns segons? T’en recordes si feies una activitat determinada? Potser estaves fent un esforç? o Potser tenies un moment d’estrès?

Entendre la dinàmica de la nostra respiració és important per portar consciència cap a ella, i així poder rectificar-la quant sigui el moment. 

 

 

És fàcil per tu connectar-te amb la teva essència? amb el que realment vols de tot cor?

En aquest procés d’escoltar-nos sempre hi ha la ment, intentant dir la seva opinió, i això és normal. El que passa és que la ment és l’antifaç dels ulls i el cor. Ella intentar justificar, fer preguntes: quant? com? de quina manera? I això no deixa que ens moguem desde les nostres verdaderes passions, el que ens fa til·lín, el que ens excita!!!

Aquesta mini-classe obrirà espai dins teu per a connectar amb la veu del cor, amb el teu instint, amb el que realment he vigut a fer en aquest mòn. Per poder fer-ho necessita haver-hi més espai físic i portar la consciència allí per a que la consciència et parli.

 

Quina importància li dones a la manera com trepitges el mòn?

Tenir una petjada segura, estable i ampla és una de les claus per trepitjar amb fermesa la vida. El dibuix que deixes al caminar deixa entreveure la postura que adoptes, la forma de pot tenir la teva columna o cap a on decantes el pes del cos.

Després d’aquest any 2020, ple d’incerteses, aprenentatges i adaptacions, pren importància com tu afrontes tots aquests reptes. I com es fa això? Doncs es fa alinenat primer el teu organisme, la teva columna i això, desenvocarà (poc a poc) a un alineament de les teves intencions, cap a on vols anar i com vols estar per fer-ho.

Aquesta mini-classe t’ajudarà a: tenir una relació nova i diferent amb la teva base (peus, turmells), alliberar tensions dels teus malucs, reeducar la posició de la teva columna vertebral i a tenir més confiança en els passos que donaràs.

 

 

AUDIO 2: Mini-classe connectant amb la pelvis

Un dels fonaments per poder portar + Consciència ala nostra vida és:

DEIXAR EL MODEL

DEIXAR DE COPIAR

Deixar de fer el que els demés diuen que has de fer.

  ↓

Les classes en format ON-LINE o en AUDIO  et permeten CONNECTAR PROFUNDAMENT amb aquella part teva que SAP (sabiduria interna, “veueta”). T’ajuden a  ENTRENAR-TE en l’habilitat d’escoltar-te a tu mateixa. El fet de no mirar a ningú, ni copiar, permet que el teu sistema nerviós s’autoreguli cap al benestar. Aquest procés de passar paraules e intencions a la acció, és el que obre un profund procés d’autosanació.

No importa si ho fas bé o malament. Només has de procurar SENTIR-HO BÉ, AGRADABLE, SENSE MOLÈSTIES…Així serà PERFECTE.

 Aquesta mini-classe t’ajudarà a: connectar-te amb la terra, a millorar la teva postura i respiració i a asseure’t d’unamanera més poderosa i segura.

AUDIO 1: Donant espai a la por

Aquest audio fa referència a la capacitat d’obrir-nos a les emocions que no ens agraden tant, concretament LA POR: por a la malaltia, por als canvis, por a una relació, etc. Quan facis la classe institivament ja sabràs a quina por es dirigeix teva atenció.

El cos és aquella part nostra que podem tocar, sentir, és el present. Els pensaments són el futur i les emocions són el passat. Així doncs, utilitzant el cos con a ancla al present farem més fàcil que emocions i pensaments no s’estanquin i flueixin.

Per tant, aquesta classe et servirà per:

♥ Situar-te en el aquí i l’ara.

♥ Calmar pensaments.

♥ Obrir espai dins teu per deixar fluir el que vingui.

♥ Millor capacitat per “inspirar la vida”.

♥ Augmentar la consciència del teu cos.

EXPLICA’M LES TEVES VIVENCIES

Si et ve de gust, em pots comentar com t’has sentit a la classe, quins canvis has notat. I jo et contestaré personalment.

GRÀCIES PER SENTIR, SER I ESTAR.

6 + 14 =