fbpx

Aquest espai és per aquelles persones implicades en la seva salut i benestar. Aquests recursos gratuïts són una petita mostra de TOT el que el teu cos pot fer per teva salut mental i emocional. Sí, sí, has llegit bé!

 

La saviesa del nostre cos és inmensa, hi és desde sempre. Ell és el nostre vehicle per anar pel mòn. Si no el tractes bé, s’espatllarà i aleshores estic segura que serà més difícil posar-lo apunt per afrontar, amb «poderio», tots els reptes apassionants que ens posa la vida davant nostre.

 

Al final de la pàgina, pots enviar-me com t’has sentit fent les mini-classes, quins canvis has notat, quins pensaments han aparegut o quines emocions han emergit. Estaré encantada de llegir-te i tornar-te contesta. SI REALMENT ESTÀS TOTALMENT INVOLUCRADA en trobar-te millor, en canviar la teva relació amb el cos, subscriu-te a la meva llista i rebràs , DE FORMA TOTALMENT GRATUÏTA, una mini-classe cada 15 dies al teu correu electrònic.

Deixa les teves dades aquí.

 

SUPER IMPORTANT! No et subscriguis si saps que no dedicaràs els 10 minuts que duren les mini-classes. Així, jo no perdré el temps, ni tu tampoc. Sona dur llegir això, no? No t’ho prenguis malament, no és res personal. Només em vull assegurar que estaràs plenament implicada i no només, per estar. 

UNA ABRAÇADA!

GEMMA LLORDÉS

Els peus són la base de la nostra postura, si allí no hi ha un repartiment de pes adequat del nostre cos, farà que totes les cadenes musculars no funcionin de forma equilibrada pel que necessitem. En aquesta mini-classe s’aborda la zona cervical desde l’altra punta del cos ( ja sabem, a hores d’ara, que estem formats per un teixit anomenat fascia que connecta tot el nostre cos). Desde els turmells, els musculs del coll s’alliberen, i això fa que el cap trobi un suport diferent a través de tota la columna vertebral.

Si tens tortículis, dolor cervical o restricció en aquesta zona, aquesta mini-classe és ideal per tu perquè abordaràs aquesta molèstia desde una zona llunyana, on el teu cap estarà tranquil, rebent aquestes onades de moviment que neixen als peus.

 

 

En aquesta classe aprendràs a flexionar-te lateralment sense fer.te mal, d’una forma amable amb el teu cos i amb l’ajuda d’altres parts del cos: la pelvis i el cap. Com sempre, realitza la classe de forma lenta, suau i petita. Els nostre objetiu no és arribar al màxim, és fer fins on el nostre cos ens diu. Així que, t’invito a sentir el teu cos, t’invito a sentir el teu PRESENT.

Al final d’aquesta pàgina he habilitat un espai per a que em comparteixis la teva experiència fent la classe. Serà un plaer escoltar-te i acompanyar-te.

 

 

 

Hi ha moltes persones que tenen por a realitzar moviments boca avall, ja sigui per alguna patologia a la columna o per falta de pràctica. En aquesta mini-classe t’extendràs amb seguretat i utilitzaràs un recurs primari per activar els extensors: el moviment del teus ulls. Quan som nadons i volem començar a mouren’s més activament, el moviment d’aixecar el cap per buscar la mare o la joguina, s’inicia als ulls.

 

 

 

Les nostres espatlles estant acostumades a moure’s sempre de la mateixa manera. Observa les teves rutines i fíxa’t com mous els braços en el teu dia a dia. 

Aquesta mini-classe et proporcionarà una altra perspectiva del moviment de les teves espatlles. De fet, voluntàriament no es mouran; ho faran gràcies als teus peus. Com t’has quedat? 

Comprova-ho practicant-ho.

 

 

Ets conscient de com respires? Podries saber, més o menys, si durant el dia has parat de respirar per uns segons? T’en recordes si feies una activitat determinada? Potser estaves fent un esforç? o Potser tenies un moment d’estrès?

Entendre la dinàmica de la nostra respiració és important per portar consciència cap a ella, i així poder rectificar-la quant sigui el moment. 

 

 

És fàcil per tu connectar-te amb la teva essència? amb el que realment vols de tot cor?

En aquest procés d’escoltar-nos sempre hi ha la ment, intentant dir la seva opinió, i això és normal. El que passa és que la ment és l’antifaç dels ulls i el cor. Ella intentar justificar, fer preguntes: quant? com? de quina manera? I això no deixa que ens moguem desde les nostres verdaderes passions, el que ens fa til·lín, el que ens excita!!!

Aquesta mini-classe obrirà espai dins teu per a connectar amb la veu del cor, amb el teu instint, amb el que realment he vigut a fer en aquest mòn. Per poder fer-ho necessita haver-hi més espai físic i portar la consciència allí per a que la consciència et parli.

 

Quina importància li dones a la manera com trepitges el mòn?

Tenir una petjada segura, estable i ampla és una de les claus per trepitjar amb fermesa la vida. El dibuix que deixes al caminar deixa entreveure la postura que adoptes, la forma de pot tenir la teva columna o cap a on decantes el pes del cos.

Després d’aquest any 2020, ple d’incerteses, aprenentatges i adaptacions, pren importància com tu afrontes tots aquests reptes. I com es fa això? Doncs es fa alinenat primer el teu organisme, la teva columna i això, desenvocarà (poc a poc) a un alineament de les teves intencions, cap a on vols anar i com vols estar per fer-ho.

Aquesta mini-classe t’ajudarà a: tenir una relació nova i diferent amb la teva base (peus, turmells), alliberar tensions dels teus malucs, reeducar la posició de la teva columna vertebral i a tenir més confiança en els passos que donaràs.

 

 

AUDIO 2: Mini-classe connectant amb la pelvis

Un dels fonaments per poder portar + Consciència ala nostra vida és:

DEIXAR EL MODEL

DEIXAR DE COPIAR

Deixar de fer el que els demés diuen que has de fer.

  ↓

Les classes en format ON-LINE o en AUDIO  et permeten CONNECTAR PROFUNDAMENT amb aquella part teva que SAP (sabiduria interna, «veueta»). T’ajuden a  ENTRENAR-TE en l’habilitat d’escoltar-te a tu mateixa. El fet de no mirar a ningú, ni copiar, permet que el teu sistema nerviós s’autoreguli cap al benestar. Aquest procés de passar paraules e intencions a la acció, és el que obre un profund procés d’autosanació.

No importa si ho fas bé o malament. Només has de procurar SENTIR-HO BÉ, AGRADABLE, SENSE MOLÈSTIES…Així serà PERFECTE.

 Aquesta mini-classe t’ajudarà a: connectar-te amb la terra, a millorar la teva postura i respiració i a asseure’t d’unamanera més poderosa i segura.

AUDIO 1: Donant espai a la por

Aquest audio fa referència a la capacitat d’obrir-nos a les emocions que no ens agraden tant, concretament LA POR: por a la malaltia, por als canvis, por a una relació, etc. Quan facis la classe institivament ja sabràs a quina por es dirigeix teva atenció.

El cos és aquella part nostra que podem tocar, sentir, és el present. Els pensaments són el futur i les emocions són el passat. Així doncs, utilitzant el cos con a ancla al present farem més fàcil que emocions i pensaments no s’estanquin i flueixin.

Per tant, aquesta classe et servirà per:

♥ Situar-te en el aquí i l’ara.

♥ Calmar pensaments.

♥ Obrir espai dins teu per deixar fluir el que vingui.

♥ Millor capacitat per «inspirar la vida».

♥ Augmentar la consciència del teu cos.

EXPLICA’M LES TEVES VIVENCIES

Si et ve de gust, em pots comentar com t’has sentit a la classe, quins canvis has notat. I jo et contestaré personalment.

GRÀCIES PER SENTIR, SER I ESTAR.

10 + 6 =