fbpx

Curso Energia & Moviment

Gana en vitalidad y salud practicando una rutina energética

Sempre t’ha atret el món de les energies?

Estàs interessada en recursos de salut natural?

Reconeixes que el cos té una capacitat natural per autosanar-se?

 

“Energia & Moviment” és un mini-curs on aprendràs diversos exercicis energètics basats en la metodologia de Donna Eden. Ella va crear una rutina formada per 7 exercicis basats en la Medicina Energética.

 

QUÈ T’OFEREIXO DE DIFERENT?

He ampliat la rutina en 7 exercicis més; en total 14. I no els he afegit perquè sí. Els he practicat durant 9 mesos seguits cada dia, i he notat de quina manera funcionen. De fet, no ho deixaré de fer mai!

VOLS SABER MÉS? 

Per començar, mira el vídeo si vols donar un cop d’ull al contingut del curs. La versió que veuràs és la meva com a administradora i creadora del curs. La teva visualització canviarà una mica, serà més clara i senzilla. Després pitja al boto de baix per saber MOOLT MÉS!

 

¿Siempre te ha atraido el mundo de las energias?

¿Estàs interesada en recursos de salud natural?

¿Reconoces que el cuerpo tiene una capacidad natural para autosanarse?

“Energia & Moviment” es un minicurso dónde aprenderás diversos ejercicios energéticos basados en la metodologia de Donna Eden. Ella creó una rutina formada por 7 ejercicios de la Medicina Energética.

 

¿QUÉ TE OFREZCO DE DIFERENTE?

He ampliado la rutina en 7 ejercicios más; en total 14. Y no los he añadido porqué sí. Los he practicado durante 9 meses seguidos cada dia, y he visto de qué manera funcionan. de hecho no los dejaré de hacer nunca!

¿QUIERES SABER MÁS? 

 Para empezar, mira el video de abajo para ver el curso por dentro. La versión que verás es la mía como la administradora y creadora del contenido. Tu visualización será mucho más clara y senzilla. Luego pulsa en el botón de abajo para saber MUCHOO MÁS!

 

 

TESTIMONIOS

La pràctica de la rutina energètica, que faig cada dia des de que la vaig provar, m’ha canviat la vida! Em sento més activa (no hiperactiva), noto més seguretat en mi mateixa, menys inseguretats i menys pors a l’hora de pendre decisions personals i de feina. Mes benestar físic i emocional. Més paciència i més tolerància, en general. Gràcies

Roser Boldú de Vila-Sana

La práctica de la rutina energética, que hago todos los días desde que la probé, me ha cambiado la vida! Me siento más activa (no hiperactiva), siento más seguridad en mí misma, menos inseguridades y menos miedos a la hora de tomar decisiones personales y de trabajo. Más bienestar físico y emocional. Más paciencia y más tolerancia, en general. Gracias.

Roser Boldú de Vila-Sana

Referent al curs “Energia & Moviment” he guanyat en positivitat, i això em genera més vitalitat amb una millor actitut. Físicament noto més elasticitat i coordinació motriu, i a més a més, una reeducació postural i benestar.

M.L Palau d'Anglesola

Referente al curso “Energía & Movimiento” he ganado en positividad, y eso me genera más vitalidad con una mejor actitud. Físicamente noto más elasticidad y coordinación motriz, y además, una reeducación postural y bienestar.

M.L Palau d'Anglesola

MI EXPERIENCIA PERSONAL

CON LA RUTINA

  La meva experiència amb la rutina energètica la podria descriure amb una paraula: CONNEXIÓ. Connexió amb mi mateixa, amb la terra que em sosté, amb l’univers que m’observa…connexió total i completa.

Fa 9 mesos que la faig cada dia. Només en 2 ocasions vaig oblidar-me de fer-la i el dia no va transcorre igual per mi: estava més irascible, més nerviosa, més trista.

Realitzar la rutina em dona un “xute” d’energia positiva de bon matí.

Per mi, forma part de la meva rutina d’estiraments i meditació en moviment que realitzo diàriament. Trobar-la al juny del 2020 va ser un “xispa” en el dia a dia. Però, com et puc explicar tot el que he notat en unes poques paraules?

 

Energia extra, confiança en mi, vitalitat, ganes d’expressar al món el que vull dir, tranquil·litat, fe, calma, positivisme, sincronia amb la música, fluidesa amb la vida, etc.

NO ET VULL CONVÈNCER DE  RES QUE NO VULGUIS ESCOLTAR.

Si realment creus que SÍ, que tenim un cos energètic que s’ha de cuidar i mimar per a que el cos físic pugui rendir més i estar més equilibrat, ja saps que aquesta rutina és PER TU.

 Mi experiencia con la rutina energética la podría describir con una palabra: CONEXIÓN. Conexión conmigo misma, con la tierra que nos sostiene, con el universo que nos observa … conexión total y completa.

Hace 9 meses que la hago cada día. Sólo en 2 ocasiones me olvidé de hacerla y el día no transcurrió igual para mí: estaba más irascible, más nerviosa, más triste.

Realizar la rutina me da un “chute” de energía positiva por la mañana.

Para mí, forma parte de mi rutina de estiramientos y meditación en movimiento que realizo diariamente. Encontrarla en junio de 2020 fue un chispa en el día a día. Pero, ¿como te puedo explicar todo lo que he notado en unas pocas palabras?

Energía extra, confianza en mí, vitalidad, ganas de expresar al mundo lo que quiero decir, tranquilidad, fe, calma, positivismo, sincronía con la música, fluidez con la vida, etc.

NO TE QUIERO CONVENCER DE NADA QUE NO QUIERAS ESCUCHAR.

Si realmente crees que SÍ, que tenemos un cuerpo energético que hay que cuidar y mimar para que el cuerpo físico pueda rendir más y estar más equilibrado, ya sabes que esta rutina es PARA TI