fbpx

CURS MILLORA LA TEVA POSTURA 

Per què vegis CLARAMENT en que consisteix el curs, et deixo escoltar el primer audio COMPLERT del curs. MÉS JA NO ET PUC DIR 😉

 

A TRAVÉS DEL MOVIMENT ATENT, SUAU, LENT I AMORÓS

«…El nostre cervell s’organitza a través del MOVIMENT…quan introduïm nous patrons de moviment combinats amb una atenció conscient, el cervell comença a crear milers de millons de connexions noves. Aquests canvis es tradueixen  ràpidament en un pensament més clar, en la facilitat del moviment, en la reducció o eliminació del dolor i en una capacitat d’acció millorada…»

Anat Baniel  (Movimiento Consciente).

«No sucede nada hasta que algo se mueve.»

Albert Eisntein

Em PRESENTO…

Soc Gemma Llordés i Serra, mestra certificada en LK Moviment Intel.ligent® i et vull ensenyar com augmentar la teva vitalitat i energia a través del llenguatge del cervell, que és el MOVIMENT DEL COS, a través d’aquest curs.

En aquest curs no vull «arreglar» el teu cos sinò que vull que treguis el millor de tu mateix/a. I ho faràs a través del MOVIMENT CONSCIENT de les 3 esferes que ja t’he explicat al primer vídeo. Utilitzaràs el teu cos per millorar aquestes 3 parts i trobaràs moviments d’atenció dirigida en els quals utilitzaràs la teva ment per moure de forma intel.ligent el teu cos.

Practicaràs benestar mitjançant  MOVIMENTS BIOMECANICAMENT SANADORS + ENTRENAMENT DE L’ATENCIÓ CONSCIENT perquè el moviment per si mateix no proporciona informació nova al cervell. Per activar-lo, per crear noves rutes neurorals l’hem d’escoltar, observar i  donar-li moviments no habituals. 

Per canviar patrons de moviment  (que només et porten molèsties i/o dolors) has de canviar la manera com et mous: de ràpid a lent, de forma automàtica a  conscient, d’esforçar-te al màxim a utilitzar la força justa i de respirar superficialment a ser concient com la respiració et pot ajudar a realitzar activitats.

I quant el teu cos estigui alineat, a poc a poc, això inundarà les altres parts de la teva vida: emocions, pensaments, relacions, espiritualitat.

TESTIMONI 1

Per mi personalment m’ ha anat molt bé, no he empitjorat i sí que he de dir que he anat millorant tot i que de vegades sembla que vulgui tornar, la rutina és un bon ingredient a mantenir.

D’aquest curs en concret he de dir que t’ajuda a fer present les tres esferes, que aquells segonets abans de començar la classe fem un repàs de tot el que utilitzem i necessitem al llarg del dia i que ho hem de cuidar ja que és el nostre gran tresor, gràcies a tot el nostre cos podem desenvolupar les tasques de tot el dia.

Trobo a més molt encertat quan ens repetim mentalment alguna frase suggerida » estic atenta al que estic movent», són petits detalls que fan un tot, que agafar el costat positiu de tot el que ens passa ens ajuda a sumar en bé de la salut física i mental.

Des que vaig començar, al llarg del dia em vénen més pensaments positius que abans i que m’adono de petits moviments com ara cuidar la nostra respiració que és tan vital, que tinc menys molèsties que abans i que gràcies als exercicis començo i acabo el dia molt millor.

Moltes gràcies Gemma, benvinguda a la meva vida !

Susanna

ET REGALO UNA CLASSE DE 34 minuts!! CLICA A LA PISTA D’AUDIO I DISFRUTA!!!

CLASSE gratuïta "RECONEIXENT LES CADERES"

por Gemma Llordés

TESTIMONI 2

Quant la Gemma em va proposar fer aquest curs vaig pensar: «ho provaré, aviam com funciona…sóc una persona que, a vegades, em costa d’entendre les explicacions si no veig un vídeo».

Al anar fent les classes, a mesura que anava practicant he vist que no era tant difícil. He notat que al acabar cada sessió em trobava molt bé; tenia sensacions com: més capacitat de respiració, més alineada, més alta, que em podia moure millor, etc.

Crec que si et proposes dedicar-te uns minuts a tu mateixa i la teva salut, el resultat final és que et trobes millor, i el teu cos i la teva ment t’ho agrairan.

Ramona, 66 anys

EL CURS INCLOU

5 audio-classes de LKMI

     Accés immediat a tot el contingut

1.Coneixent i connectant els tres centres (boca amunt)

2. Buscant la rotació de la columna vetebral(de cantó)

3. Esquena mòbil (boca amunt)

4. Extensió segura i fàcil (boca avall).

5. Experimentant amb la respiració (boca amunt)

5 mini-classes

Mini-classes d’entre 10-15 minuts que es realitzen assegut/da en una cadira

5 Calendaris

Calendaris on es suggereix una recomanació per seguir les classes durant les 5 setmanes que dura el curs.

Diari de sensacions

MOLT IMPORTANT:

Una plantilla per a omplir sobre les sensacions, emocions i pensaments després de la classe.

Suport personalitzat

Per dubtes, preocupacions, preguntes…

VALOR REAL DEL CURS:

♥ Cada classe: 10€ x5= 50 €

♥ Cada mini-classe: 6€ x 4= 24€

♥ Plantilles calendari i diari de sensacions: 20€

♥ Suport personalitzat: incalculable

SORTIRIA A UNS 124 EUROS

PREU QUE PAGARÀS PEL CURS…..  29,90€

 

I si t’agrada més fer la classe en directe on-line i  veurem la cara tongue-out també tinc aquesta opció per tu!