fbpx

CURS MILLORA LA TEVA POSTURA 

DALE AL PLAY  

 

ESTÀS CANSADA DE…

1. Sentir que vius el teu dia a dia de forma automàtica, com un ROBOT, desconnectada d’allò que realment vols?

2. Sentir que el teu cos juga en contra teu? Vols que jugui FAVOR.

3. No poder desconnectar de les teves responsabilitats?

4. Sentir que el que fas no encaixa amb allò que sents o penses que hauries de fer?

5. Pensar que necessites suar, patir i fer-te mal per sentir que  encaixes en la societat actual?

6. De sentir la història que et repeteixes mentalment? És un mala època… no tinc cap més opció… només serveixo per fer això…

7. De no tenir temps per a tu?

T’OFEREIXO UN NOU CAMÍ!

COM?

A TRAVÉS DEL MOVIMENT ATENT, SUAU, LENT I AMORÓS

«…El nostre cervell s’organitza a través del MOVIMENT…quan introduïm nous patrons de moviment combinats amb una atenció conscient, el cervell comença a crear milers de millons de connexions noves. Aquests canvis es tradueixen  ràpidament en un pensament més clar, en la facilitat del moviment, en la reducció o eliminació del dolor i en una capacitat d’acció millorada…»

Anat Baniel  (Movimiento Consciente).

«No sucede nada hasta que algo se mueve.»

Albert Eisntein

CURS ONLINE

«MILLORA LA TEVA POSTURA

Alinenat cos, ment i emocions«

Soc Gemma Llordés i Serra, mestra certificada en LK Moviment Intel.ligent® i et vull ensenyar com augmentar la teva vitalitat i energia a través del llenguatge del cervell, que és el MOVIMENT DEL COS, a través d’aquest curs.

En aquest curs no vull «arreglar» el teu cos sinò que vull que treguis el millor de tu mateix/a. I ho faràs a través del MOVIMENT CONSCIENT de les 3 esferes que representen el teu cos: cap (esfera mental), pit (esfera emocional) i pelvis (esfera física). Utilitzaràs el teu cos per millorar aquestes 3 parts i trobaràs moviments d’atenció dirigida en els quals utilitzaràs la teva ment per moure de forma intel.ligent el teu cos.

Practicaràs benestar mitjançant  MOVIMENTS BIOMECANICAMENT SANADORS + ENTRENAMENT DE L’ATENCIÓ CONSCIENT perquè el moviment per si mateix no proporciona informació nova al cervell. Per activar-lo, per crear noves rutes neurorals l’hem d’escoltar, observar i  donar-li moviments no habituals. 

Per canviar patrons de moviment  (que només et porten molèsties i/o dolors) has de canviar la manera com et mous: de ràpid a lent, de forma automàtica a  conscient, d’esforçar-te al màxim a utilitzar la força justa i de respirar superficialment a ser concient com la respiració et pot ajudar a realitzar activitats.

I quant el teu cos estigui alineat, a poc a poc, això inundarà les altres parts de la teva vida: emocions, pensaments, relacions, espiritualitat.

TESTIMONI 1

Per mi personalment m’ ha anat molt bé, no he empitjorat i sí que he de dir que he anat millorant tot i que de vegades sembla que vulgui tornar, la rutina és un bon ingredient a mantenir.

D’aquest curs en concret he de dir que t’ajuda a fer present les tres esferes, que aquells segonets abans de començar la classe fem un repàs de tot el que utilitzem i necessitem al llarg del dia i que ho hem de cuidar ja que és el nostre gran tresor, gràcies a tot el nostre cos podem desenvolupar les tasques de tot el dia.

Trobo a més molt encertat quan ens repetim mentalment alguna frase suggerida » estic atenta al que estic movent», són petits detalls que fan un tot, que agafar el costat positiu de tot el que ens passa ens ajuda a sumar en bé de la salut física i mental.

Des que vaig començar, al llarg del dia em vénen més pensaments positius que abans i que m’adono de petits moviments com ara cuidar la nostra respiració que és tan vital, que tinc menys molèsties que abans i que gràcies als exercicis començo i acabo el dia molt millor.

Moltes gràcies Gemma, benvinguda a la meva vida !

Susanna

ET REGALO UNA CLASSE DE 34 minuts!! CLICA A LA PISTA D’AUDIO I DISFRUTA!!!

CLASSE gratuïta "RECONEIXENT LES CADERES"

por Gemma Llordés

TESTIMONI 2

Quant la Gemma em va proposar fer aquest curs vaig pensar: «ho provaré, aviam com funciona…sóc una persona que, a vegades, em costa d’entendre les explicacions si no veig un vídeo».

Al anar fent les classes, a mesura que anava practicant he vist que no era tant difícil. He notat que al acabar cada sessió em trobava molt bé; tenia sensacions com: més capacitat de respiració, més alineada, més alta, que em podia moure millor, etc.

Crec que si et proposes dedicar-te uns minuts a tu mateixa i la teva salut, el resultat final és que et trobes millor, i el teu cos i la teva ment t’ho agrairan.

Ramona, 66 anys

EL CURS INCLOU

5 audio-classes de LKMI

     Accés immediat a tot el contingut

1.Coneixent i connectant els tres centres (boca amunt)

2. Buscant la rotació de la columna vetebral(de cantó)

3. Esquena mòbil (boca amunt)

4. Extensió segura i fàcil (boca avall).

5. Experimentant amb la respiració (boca amunt)

5 mini-classes

Mini-classes d’entre 10-15 minuts que es realitzen assegut/da en una cadira

5 Calendaris

Calendaris on es suggereix una recomanació per seguir les classes durant les 5 setmanes que dura el curs.

Diari de sensacions

MOLT IMPORTANT:

Una plantilla per a omplir sobre les sensacions, emocions i pensaments després de la classe.

Suport personalitzat

Per dubtes, preocupacions, preguntes…

VALOR REAL DEL CURS:

♥ Cada classe: 10€ x5= 50 €

♥ Cada mini-classe: 6€ x 4= 24€

♥ Plantilles calendari i diari de sensacions: 20€

♥ Suport personalitzat: incalculable

SORTIRIA A UNS 124 EUROS

PREU QUE PAGARÀS PEL CURS…..  49,00€

 

I si t’agrada més fer la classe en directe on-line i  veurem la cara tongue-out també tinc aquesta opció per tu!